Team

Actieve leden Roparun

Op deze pagina ziet u de leden van Team Go4Life, eerst degene die meegaan met de Roparun en daarna de leden van onze Actieve Ondersteuningsgroep. Al deze leden zetten zich het hele jaar door in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor palliatieve zorg van mensen met kanker. Wil je ons hierin ondersteunen en meehelpen? Laat het ons weten via onze contactpagina!

doneerAd Romme

Eric Moesker
Chauffeur
doneerEric Moesker

doneerJessica Bastiaansen

doneerReinier Damen

doneerAngelo Verheyen

doneerJohn van Rijsbergen

doneerTijn Snoeren

doneerMargot van Dijk

doneerErik Goedhart

doneerKees Vanlaerhoven

doneerCaitlin Overduin

Marielle Hermans
Loper
doneerMarielle Hermans

doneerMark Verwijmeren

doneerRichard Schepers

doneerLetty de Mos

doneerWilma Verhaard

Linda Jorissen
Chauffeur
doneerLinda Jorissen

doneerPeter Timmermans

doneerRemko Mathijssen

doneerPetra de Rooij

Ramon Maas
Loper
doneerRamon Maas

doneerTijs van Dorst

doneerWendy Schilperoort

Wim Oonincx
Loper
doneerWim Oonincx

doneerLydia Welling

Vrienden Van team Go4Life

𝐕𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐆𝐨𝟒𝐋𝐢𝐟𝐞
Voor 2023 is een nieuw concept bedacht om oud (bestuurs-)leden, sponsoren te blijven binden aan ons team. Tot nu toe kon je na je deelname aan het team, nog lid worden van de AOG; dit is vele jaren een actieve club geweest van oud-leden die bij activiteiten meehielpen en bij de vergaderingen aan mochten sluiten.
Deze leden betaalden, net als de teamleden, een jaarlijkse contributie en deden ook mee aan de verkoop van de loten.
Met het opzetten van de “Vrienden Van team Go4Life” vervalt de AOG, en daarmee ook de jaarlijkse contributie.

Wat kunnen onze Vrienden Van verwachten en wat verwachten wij van onze Vrienden Van?
• Op de hoogte blijven van onze activiteiten middels de maandelijkse nieuwsbrief
• Helpende handen bij activiteiten, die het team organiseert, o.a. bij de doorkomst in Etten-Leur van de komende RopaRun
• Uitnodiging bij het jaarlijkse teamuitje
• Geen verplichting tot betalen contributie
• Een positief “uithangbord” voor het team

De groep Vrienden Van TeamGo4Life is voor alle mensen toegankelijk die ons een warm hart toedragen, en dus niet alleen voor oud-teamleden. De verplichting voor contributie betaling komt hiermee te vervallen (een donatie mag natuurlijk altijd!).
Voor het team hebben de Vrienden Van Team Go4Life voordelen; wij spreken via hen een grotere achterban aan en kunnen meer publiciteit en bekendheid genereren. Dit zorgt voor meer positieve aandacht en hopelijk hogere opkomst bij onze activiteiten. Dit alles met het doel om meer geld op te halen voor de Roparun.

Draagt u ons een warm hart toe? Wordt ook Vriend Van en mail naar info@team248go4life.nl

In memoriam

Piet Halters

Na een relatief kort ziekbed is op 7 juni 2021 ons gewaardeerde teamlid Piet Halters overleden in hospice Marianahof, het hospice waar we ons als team met hart en ziel voor inzetten. Op 22 mei mochten we nog een laatste keer van zijn aanwezigheid in ons team genieten, en hij van ons. Een bijzonder moment, waar iedereen van heeft genoten.
Piet was de man die overal bij betrokken was, bij elk evenement dat we organiseerden. Als we een vrijwilliger zochten, stond hij vooraan. Bij de grote Roparun hielp hij mee in de voorbereiding, het laden en lossen van de campers en bus, hand en spandiensten tijdens de run, het chauffeuren en als navigatieman. Op Piet kon je rekenen. Ons team was een deel van zijn leven en daar zijn we uitzonderlijk trots op. En we zijn bijzonder dankbaar voor zijn inspanningen en gezelschap.
Wij gaan je missen lieve Piet, je tomeloze inzet, jouw humor, je grote motivatie om een teamspeler te willen zijn, een “ongewoon” gewone lieve kerel met het hart op de juiste plaats. Nu wordt het weliswaar stil rondom jouw inspanningen, maar waar ons team gaat, ga jij met ons mee!