Team

Actieve leden Roparun

Op deze pagina ziet u de leden van Team Go4Life. Al deze leden zetten zich het hele jaar door in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor palliatieve zorg van mensen met kanker. Wil je ons hierin ondersteunen en meehelpen? Laat het ons weten via onze contactpagina!

doneerFrans Chaulet

doneerJessica Bastiaansen

doneerReinier Damen

doneerEsmé van der Veen

doneerJohn van Rijsbergen

doneerRens Boenders

doneerMargot van Dijk

Jeroen Heijen
Fietser
doneerJeroen Heijen

Philip Mertens
Chauffeur
doneerPhilip Mertens

doneerTom Bastiaansen

doneerKees Vanlaerhoven

doneerCaitlin Overduin

Marielle Hermans
Loper
doneerMarielle Hermans

doneerMark Verwijmeren

doneerRichard Schepers

doneerLetty de Mos

doneerLydia Welling

doneerMario Goos

doneerWilma Verhaard

doneerAngeline Monden

Renee Houtepen
Loper
doneerRenee Houtepen

doneerTijs Hussaarts

Esther van Caam
Loper
doneerEsther van Caam

doneerAdriette van der Veeken

doneerMary van Oostveen

doneerWendy Schilperoort

Vrienden Van team Go4Life

𝐕𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐆𝐨𝟒𝐋𝐢𝐟𝐞
Voor 2023 is een nieuw concept bedacht om oud (bestuurs-)leden, sponsoren te blijven binden aan ons team. Tot nu toe kon je na je deelname aan het team, nog lid worden van de AOG; dit is vele jaren een actieve club geweest van oud-leden die bij activiteiten meehielpen en bij de vergaderingen aan mochten sluiten.
Deze leden betaalden, net als de teamleden, een jaarlijkse contributie en deden ook mee aan de verkoop van de loten.
Met het opzetten van de “Vrienden Van team Go4Life” vervalt de AOG, en daarmee ook de jaarlijkse contributie.

Wat kunnen onze Vrienden Van verwachten en wat verwachten wij van onze Vrienden Van?
• Op de hoogte blijven van onze activiteiten middels de maandelijkse nieuwsbrief
• Helpende handen bij activiteiten, die het team organiseert, o.a. bij de doorkomst in Etten-Leur van de komende RopaRun
• Geen verplichting tot betalen contributie
• Een positief “uithangbord” voor het team

De groep Vrienden Van TeamGo4Life is voor alle mensen toegankelijk die ons een warm hart toedragen, en dus niet alleen voor oud-teamleden. De verplichting voor contributie betaling komt hiermee te vervallen (een donatie mag natuurlijk altijd!).
Voor het team hebben de Vrienden Van Team Go4Life voordelen; wij spreken via hen een grotere achterban aan en kunnen meer publiciteit en bekendheid genereren. Dit zorgt voor meer positieve aandacht en hopelijk hogere opkomst bij onze activiteiten. Dit alles met het doel om meer geld op te halen voor de Roparun.

Draagt u ons een warm hart toe? Wordt ook Vriend Van en mail naar info@team248go4life.nl

In memoriam

Piet Halters

Na een relatief kort ziekbed is op 7 juni 2021 ons gewaardeerde teamlid Piet Halters overleden in hospice Marianahof, het hospice waar we ons als team met hart en ziel voor inzetten. Op 22 mei mochten we nog een laatste keer van zijn aanwezigheid in ons team genieten, en hij van ons. Een bijzonder moment, waar iedereen van heeft genoten.
Piet was de man die overal bij betrokken was, bij elk evenement dat we organiseerden. Als we een vrijwilliger zochten, stond hij vooraan. Bij de grote Roparun hielp hij mee in de voorbereiding, het laden en lossen van de campers en bus, hand en spandiensten tijdens de run, het chauffeuren en als navigatieman. Op Piet kon je rekenen. Ons team was een deel van zijn leven en daar zijn we uitzonderlijk trots op. En we zijn bijzonder dankbaar voor zijn inspanningen en gezelschap.
Wij gaan je missen lieve Piet, je tomeloze inzet, jouw humor, je grote motivatie om een teamspeler te willen zijn, een “ongewoon” gewone lieve kerel met het hart op de juiste plaats. Nu wordt het weliswaar stil rondom jouw inspanningen, maar waar ons team gaat, ga jij met ons mee!


Paul Bossche

Roparun, een avontuur. Leven toevoegen aan de dagen als andersom niet meer gaat. Uit het leven gegrepen, het avontuur van Paul. Terminaal ziek maar nog niet gevuld. Trainen om mee te fietsen in de run, met chemopomp en al!
Trainen, trainen en nog eens trainen. Alsof zijn leven er vanaf hing. Ieder sprankje hoop en energie werd in de Roparun gepompt als een strohalm aan de horizon om aan vast te houden. De strohalm om mee te mogen fietsen met de editie van 2016 & 2017. De editie die door het team werd omgedoopt tot de roPAULrun! Een memorabele editie, LEEF van André Hazes bij de start. Bloed, zweet en tranen onderweg. En met zijn allen op de Coolsingel.
Paul had het gehaald. Gesloopt, trots en voldaan. Als dat geen leven heeft toegevoegd aan de dagen....


Peter van de Velden

Peter leed aan een ongeneeslijke vorm van uitgezaaide prostaatkanker. De levensprognose was 3 jaar. Hij heeft hier ruim 5 jaar van kunnen maken, dankzij goede levenslust en een positieve instelling. Hij vond het fijn om met zijn broer Paul mee te doen aan de Roparun, team 248. Peter genoot van de route en om samen een teamprestatie neer te zetten. Bovendien was het voor hem een gelegenheid om met teamgenoten op een ongedwongen manier over zijn ziekte te praten.
Maar ook het leven vieren en hier aandacht voor te vragen. 'Ik heb kanker, dat is mij overkomen, maar ik voel mij niet ziek' was zijn gevleugelde uitspraak. De functie chauffeur pakte hij serieus op. Hij heeft ook één etappe meegefietst om dit mee te maken. Een teamprestatie neerzetten om geld in te zamelen voor het goede doel en tegelijk leven vieren. Kortom, een feestje om mee te doen.