TEAM 248 GO4LIFE

Sponsorakties

Fotochallenge brengt mensen op afstand samen

Op zaterdag 20 februari 2021organiseerde ons team de Fotochallenge: een uitdaging om zoveel mogelijk foto's te maken van vooraf bepaalde objecten in de buitenlucht, zoals kerktoren, zebrapad of een vogel in een boom. Elke foto leverde een bepaald aantal punten op. Hoe moeilijker de foto is om te maken, hoe meer punten ervoor staan.

Mensen speelden deze dag mee in een team van 1 tot 6 personen, die niet eens op dezelfde plek hoefden te zijn. Want: hoe meer mensen op verschillende plekken, hoe groter de kans dat je alle foto's kunt maken. Heb je meteen een leuk contactmoment met de mensen die je nu mist!
Team Tiona's 2.0 ging er met de hoofdprijs vandoor: een cadeaubon voor een taart van Tijd voor Lekkers en een cadeaubon voor broodjes en warme dranken bij kiosk 1854.

Elk team betaalde 10 euro of meer voor deelname aan de Fotochallenge. In totaal bracht dit 425 euro op voor ons goede doel!

De reacties van teams:
“Ik heb me prima vermaakt vandaag. Ongeveer heel Amstelveen en het Amsterdamse bos doorgefietst en met de auto naar de Jaap Eden baan en Schiphol. Leuk dagje uit, zo.”

“Graag bedank ik voor het feit dat we dankzij deze opdracht de hele middag op de fiets hebben gezeten met drie vriendinnen. Veel dingen hebben gezien die ons nog nooit zijn opgevallen, we hebben gelachen, we zijn weer even in beweging geweest. Helemaal top. Veel succes met het uitzoeken. Wij hebben in ieder geval genoten.”

“Het was superleuk om te doen. We hebben gezellig gekletst met de concurrentie en genoten van het mooie weer.”

“Hard gefietst! Heel leuk om te doen. We doen het samen met een vriendin en haar dochter in Den Haag en hebben er echt lol in.”

“Was leuk om te doen, goed geregeld!”

“Stik leuk was het!”

Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Doe mee aan een van onze evenementen (zie kalender), word sponsor (meld u via het contactformulier aan) of doneer rechtstreeks op onze bankrekening: NL05RABO0154548804 ten name van Team 248 Go4Life.

Alvast hartelijk dank!

Doneer hier