TEAM 248 GO4LIFE

Sponsorakties

Mini-Roparun brengt € 1.829,91 op

De derde editie van de mini-Roparun werd dit jaar met uitstel gehouden op zaterdag 12 september. Dit sportieve evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Roparunteam 248 Swietelsky Go4Life en ARV Achilles om geld op te halen voor het goede doel. Ondanks de coronacrisis lukte dat deze editie uitstekend. Aan het einde van de dag stond de teller op exact € 1.829,91. Gezien de omstandigheden een prima resultaat. Het geld gaat aan het einde van het Roparunjaar naar o.a. hospice Marianahof Etten-Leur.

De mini-Roparun is een gezellig evenement waar mensen op een sportieve manier bij elkaar komen ten behoeve van het goede doel, namelijk palliatieve zorg voor mensen met kanker. Voor dat doel zamelt Roparunteam 248 Go4Life het hele jaar door geld in. Het team heeft een samenwerking met hospice Marianahof in Etten-Leur.

Vanaf de atletiekbaan van ARV Achilles gingen 8 bedrijventeams met elkaar de strijd aan voor een estafetteloop van 10 kilometer. Het team van Modoc won die strijd en daarmee een lekkere taart van sponsor bakkerij Elias. Vorig jaar werd het team nog tweede. Bij de hardloopteams ging de prijs dit jaar naar een andere atletiekvereniging uit de regio: AVR’90 (Rucphen). De vereniging was met 3 teams gekomen, waarvan één team er dus met de hoofdprijs (ook een taart) vandoor ging. De uitslag van alle teams is te vinden op www.miniroparun.nl.

Tijdens de wedstrijd voor hardloopteams liepen ook drie Kangoo Jumpers hun rondjes voor het goede doel, elk 10 kilometer in totaal. Zes racerunners waagden zich voor een rondje op het parcours. Zij wilden vooral ervaring opdoen met echte wedstrijden. Vanaf half 1 verlieten een aantal wandelaars de atletiekbaan voor hun ronde door de mooie omgeving van Etten-Leur. Ook hiermee leverden zij hun bijdrage aan het goede doel. De organisatie hoopt iedereen weer te zien op de volgende editie van de mini-Roparun. Zet zaterdag 10 april 2021 alvast in je agenda!

Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Doe mee aan een van onze evenementen (zie kalender), word sponsor (meld u via het contactformulier aan) of doneer rechtstreeks op onze bankrekening: NL05RABO0154548804 ten name van Team 248 Go4Life.

Alvast hartelijk dank!

Doneer hier