TEAM 248 GO4LIFE

Sponsorakties

Jubileum Hans Ooninkx

Hans Oonincx, oprichter van dit Roparunteam, vierde zijn 40-jarig jubileum bij zijn werkgever met een heel leuk Roparun-tintje. Als cadeau vroeg hij alle gasten om een envelop met geld, dat hij geheel doneerde aan ons team. En dat leverde maar liefst € 820 voor ons goede doel op!

Hans zette voor ons ook zijn gedachten over de oprichting van het team op papier:
“In 2009 zag ik de Roparun voor het eerst doordat mijn vrouw, Ria, gevraagd was om als cateraar mee te doen bij team 165 uit Valkenswaard. Ik dacht: dat moeten we toch in Hoeven ook kunnen, een sportieve uitdaging met een mooi doel. Zodoende hebben we een vriendenteam opgericht met hoofdzakelijk Hoevenaren. In 2010 hebben we voor eerst meegedaan en tot 2015 zijn Ria en ik altijd teamlid geweest. Het eerste jaar haalden we zelfs € 25.000 op.
De eerste twee jaar was ik loper en voorzitter, hierna werd ik chauffeur en uiteindelijk teamcaptain. Ons team is altijd vanuit Parijs vertrokken. De eerste jaren gingen we met een touringcar en de laatste twee jaar met campers. Het waren altijd emotionele momenten bij de finish in Rotterdam, van vermoeidheid, maar ook blij dat er weer een mooi totaalbedrag was opgehaald om het leven van mensen met kanker te veraangenamen.
Na vijf jaar hebben we als laatste van het oorspronkelijke team het stokje overgedragen aan nieuwe fanatieke Roparunners.”

Hans, bedankt dat je ons team en de Roparun nog altijd zo’n warm hart toedraagt!

Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Doe mee aan een van onze evenementen (zie kalender), word sponsor (meld u via het contactformulier aan) of doneer rechtstreeks op onze bankrekening: NL05RABO0154548804 ten name van Team 248 Go4Life.

Alvast hartelijk dank!

Doneer hier