TEAM 248 GO4LIFE

Sponsorakties

Geslaagde mini-Roparun met € 1908,50 voor goede doel

De vierde editie van de mini-Roparun zorgde op zaterdag 4 september 2021 voor een verantwoord sportief bezig zijn én € 1908,50 voor het goede doel. Dit sportieve evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Roparunteam 248 Swietelsky Go4Life en ARV Achilles om geld op te halen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker, en in het bijzonder hospice Marianahof. Net als vorig jaar lukte dat, ondanks de coronamaatregelen, uitstekend. Het Roparunteam nam deze dag bovendien dankbaar een donatie van 5.000 dollar van SPX Flow in ontvangst. Ook dat bedrag gaat volledig naar het goede doel.

De mini-Roparun is een gezellig kleinschalig evenement dat normaal gesproken gehouden wordt op de tweede zaterdag in april. Voor het tweede jaar op rij moest de organisatie door de coronacrisis uitwijken naar september.

Modoc en DJA sportieve winnaars
Vanaf de atletiekbaan van ARV Achilles gingen als eerste 8 bedrijventeams met elkaar de strijd aan voor een estafetteloop van 10 kilometer. Zij waren ingeschreven namens Modoc, Maas-Jacobs, Administratiekantoor Goossens/Trommelen, Woninginrichting Johan Vergauwen, Praktijk Kluiskenshof, SPX Flow, FysioFit Sprundel en BINK Facilitair B.V. Het team van Modoc 1 won de strijd en daarmee een lekkere taart van sponsor Bakkerij Rijngoos.

Bij de hardloopteams gingen 13 teams de strijd met elkaar aan, waarbij ARV Achilles goed vertegenwoordigd was met acht teams. Een hoop lopers hadden zelfs al bij de bedrijventeams meegedaan toen ze aan de start stonden. De hoofdprijs ging wel naar een andere atletiekvereniging uit de regio: DJA Zundert.

Tijdens de wedstrijd voor hardloopteams liepen ook Kangoo Jumpers Sandra, Patsy en John hun rondjes voor het goede doel, net als framerunners Menno en Fenne. De uitslag is te vinden op www.miniroparun.nl. Daarnaast gingen er deze dag vele wandelaars op pad voor 5, 10 of 15 kilometer door de mooie omgeving van Etten-Leur.

Speaker Tom praatte de dag aan elkaar, waarbij de overhandiging van de cheque van 5.000 dollar van SPX Flow voor het Roparunteam toch echt het hoogtepunt was. Medewerkers van het Marianahof en Avoord waren ook aanwezig, met een team hardlopers, een groep wandelaars en het uitdelen van pepermuntjes aan de deelnemers als bedankje voor hun steun aan het goede doel. Aan het einde van het dag kon de organisatie terugkijken op een mooie, gezellige dag en een prachtig bedrag van € 1908,50 voor het goede doel, waar het allemaal om te doen is.

Hoe kunt u helpen?

Sponsor ons

Help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen! Doe mee aan een van onze evenementen (zie kalender), word sponsor (meld u via het contactformulier aan) of doneer rechtstreeks op onze bankrekening: NL05RABO0154548804 ten name van Team 248 Go4Life.

Alvast hartelijk dank!

Doneer hier