TEAM 248 GO4LIFE

Kalender

Fotochallenge

Fotochallenge

25-03-2023
Heel Nederland

Roparunteam Go4Life organiseert op 25 maart as. een buitenactiviteit:

Fotochallenge

Doe jij (met je gezin, familie en vrienden) ook mee?
Het is de bedoeling dat je met je team (2- 6 pers.) zoveel mogelijk foto’s maakt van opdrachten in de buitenlucht. Je ontvangt van ons hiervoor een lijst met opdrachen, zoals fotografeer een kerktoren, ren in slow motion en maak hier een foto van, vraag bij de bakker om een crossaint etcetera. Elke foto levert je een bepaald aantal punten op. Hoe moeilijker de opdracht is om uit te voeren, hoe meer punten je krijgt. Dit staat allemaal op de lijst die je na de inschrijving van ons ontvangt. Heeft jullie team aan het eind van de dag de meeste punten? Dan gaan jullie er met de hoofdprijs vandoor.

De fotochallenge is op zaterdag 25 maart 2023. Om 8:30u ontvang je de opdrachten per mail. Je hebt tot 17:00u de tijd om alle opdrachten uit te voeren en de foto's in te leveren. Heb je alleen in de middag de tijd? Geen probleem, zolang je alles om 17.00u inlevert maak je kans op de hoofdprijs. Je gaat sowieso een super gezellige en actieve dag tegemoet! De hoofdprijs is dit jaar een bon van € 100,- van Grand Cafe The Butler in Etten-Leur. De bon is vrij te besteden bij Grand Cafe The Butler.

Je kan in heel Nederland meedoen
De opdrachten kun je overal uitvoeren. Vanuit elke stad in Nederland kun je meedoen. Teamleden hoeven zelfs niet op dezelfde plek te zijn. Hoe meer mensen op verschillende plekken, hoe groter de kans dat je alle opdrachten kunt maken. Wel zo handig om op één locatie met minimaal 2 personen te zijn, zodat iemand anders jouw opdracht kan fotograferen.

Je steunt het goede doel!
Deelnemen aan de fotochallenge kost € 15,00. Dit bedrag gaat volledig naar het goed doel.

Heb jij al een team?
Schrijf je in via de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsjkxS-CQ08MMvO4ElXAqEs1cg8lPM-JE-2CI-aqvE2_HWXA/viewform

Sponsors

Swietelsky
Hoofd
sponsor
HGM Design
Sponsor
in natura
Café Zaal Roeloffs
Sponsor
in natura
Life & Garden Etten-Leur
Sponsor
in natura
De Dieperij uit Sprundel
Sponsor
in natura


Bekijk alle sponsors